Viering jubilea Energie Coöperatie Loenen en LEN

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Viering jubilea Energie Coöperatie Loenen en LEN

25 mei van 13:00 tot 22:00

Op zaterdag 25 mei vieren de Energie Coöperatie Loenen (ECL) en Loenen Energie Neutraal (LEN) gezamenlijk hun jubilea bij het Zwembad Loenen.  Bij het zwembad wordt een duurzaamheidsmarkt gehouden en voor de hoogste klassen van de basisschool zijn er allerlei spelletjes in en rondom het bad. Tijdens de bijeenkomst zal ook de nieuwe zonne-installatie van het zwembad officieel worden geopend door Wethouder Danny Huizer.

Het programma is als volgt:

13.00 – 17.00 uur: Duurzaamheidsmarkt.

Dit is een geweldige kans voor bezoekers om meer te leren over duurzaamheid, nieuwe producten te ontdekken en ideeën uit te wisselen.

14.00 – 16.00 uur: Spelletjes voor kinderen.

Tijdens deze periode zullen er verschillende leuke spelletjes voor kinderen zijn. Ook is er een stormbaan en een luchtkussen.

17.00 uur: Openingshandeling door de wethouder.

De wethouder zal een toespraak houden en de officiële openingshandeling verrichten.

18.30 uur: Avondprogramma.

Dit programma is speciaal voor leden van de Energie coöperatie, deelnemers van Loenen Energie Neutraal, vrijwilligers en andere genodigden. Een bekende DJ uit Loenen zal voor de muzikale ondersteuning zorgen.

22.00 uur: Einde van het evenement.

We hopen dat iedereen een informatieve en plezierige dag heeft gehad!

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
13:00 tot 22:00

Locatie

zwembad loenen
Molenallee 3
loenen,
+ Google Maps

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.