Lid worden van ECL

LIDMAATSCHAP

Om onze groene ambities te realiseren hebben we leden nodig. Leden die mee beslissen en willen meewerken aan het tot stand brengen van een duurzaam Loenen. Doel is dat we samen kunnen profiteren van duurzame energie.

Waarom zou ik lid worden van de coöperatie?

  • Omdat we samen sterker staan.
  • Omdat het handig is zelf de regie in handen te nemen en niet af te wachten wat overheden of grote energiemaatschappijen voor ons in petto hebben.
  • Omdat we er geld mee kunnen verdienen.
  • Omdat de energietransitie niet zonder deze initiatieven kan.
  • Omdat we Loenen door de Europese projecten als voorloper van duurzame energie op de kaart kunnen zetten.
  • Omdat…………………………

Wat houdt het lidmaatschap in?

Leden betalen een contributie van 10 euro per jaar. Hiermee ondersteun je de activiteiten van de coöperatie en krijg je stemrecht op de ledenvergadering. Daarnaast kun je meedenken over de verduurzaming van Loenen. Leden die energie  afnemen van OM zijn vrijgesteld van contributie.

Participeren

Leden kunnen in de toekomst ook participeren in projecten van de coöperatie zoals bijvoorbeeld  de aanleg van een zonnedak. Het gaat hierbij om een investering: je leent geld aan het project en krijgt hiervoor rendement terug. Per project wordt een prospectus opgesteld waarin de mogelijke risico’s en het jaarlijkse rendement worden genoemd

Aanmeldformulier lidmaatschap

Door lid te worden van ECL kunt u meepraten, meebeslissen en mee-investeren in plannen die ECL ontwikkelt om Loenen duurzamer te maken.

De kosten van het lidmaatschap bedragen €10,00 per jaar. Dit is alleen geldig wanneer u ECL machtigt om de contributie jaarlijks automatisch te incasseren.

Ondertekening
Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met het Privacy Statement

Gegevens met een * hebben wij nodig om uw aanmelding te kunnen verwerken

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.