Evenementen

Laatste afgelopen Evenementen

‘Samen de winter door’

Om inwoners van Loenen aankomende winter te ondersteunen om grip te krijgen op hun energierekening organiseert de Energie Coöperatie Loenen (ECL) op zaterdag 19 november om 13.00 uur een  bijeenkomst in De Brink in Loenen.  Belangstellenden kunnen hier advies inwinnen van energie-experts, om zo meer inzicht te krijgen hoe zij hun energiesituatie kunnen verbeteren.

Algemene Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

De Algemene Ledenvergadering van de coöperatie vindt plaatsop dinsdag 24 mei om 19.30. De locatie is: Parochiehuis, Hoofdweg 47 Loenen Op de agenda staan het financiële jaaroverzicht van de coöperatie, nieuwe projecten en een verkiezing van nieuwe bestuurders. Er hebben zich al twee kandidaten aangemeld maar we zijn op zoek naar een verdere versterking van […]

Energiedag Loenen

Op de Energiedag kunnen bezoekers zich informeren over warmtepompen, zonnepanelen, isolatie en andere energiebesparende maatregelen.

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.