RREW Regeling Reductie Energieverbruik woningen

Aan de slag met energie besparen!

Zie je de energierekening oplopen? Hoogste tijd om in actie te komen! Ook met kleine maatregelen kun je energie besparen. 

Wil je weten hoe? De Energie Coöperatie Loenen staat klaar om je te helpen. Lees hier welke acties er lopen en hoe je daar gebruik van kunt maken.

Acties

Doe mee... bespaar energie en geld!

Cadeaubon €50,00

Op 1 december lag er bij alle huurders in Loenen een brief en cadeaubon van de gemeente Apeldoorn, Veluwonen en  Energie Coöperatie Loenen in de brievenbus. Met de bon kun je gratis energiebesparende middelen kopen. Heb je de bon nog niet gebruikt, of is deze per ongeluk bij het oud papier beland? Bel (06) 18981819 en vraag een nieuwe bon aan.
Wil je weten wat je voor een energiebesparende producten je kunt kopen met de bon en waar je deze kunt kopen?

Kijk op www.energiekapeldoorn.nl/cadeaubon

Gratis Duurzaam Doeboek met praktische tips

Ga zelf aan de slag. Maak uw huis energiezuiniger en bespaar op uw energierekening. In het Doeboek leer je stapsgewijs wat je kunt doen om je huis duurzamer te maken.  Het boek wordt eind januari huis aan huis bezorgd.

Gezamenlijke acties met DeA

Zonnepanelenactie Gemeente Apeldoorn en LEN

Door zelf energie op te wekken kun je flink besparen op je energierekening. In samenwerking met de gemeente Apeldoorn biedt Regionaal Energieloket je ondersteuning bij het verduurzamen van jouw woning. Inwoners van Loenen kunnen met vragen over de regeling van Loenen Energie Neutraal (LEN) terecht op loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal

ZELF AAN DE SLAG

Energie hulp

Wil je onafhankelijk advies over energie besparen of heb je hulp nodig bij het bestellen of installeren van energiebesparende maatregelen? Wij helpen je graag! Geheel gratis! Via de leenwinkel kun je ook een gesprek met een gratis energie-concierge of energie-coach maken om jouw specifieke situatie te bespreken. Dit kan telefonisch, online en als de coronasituatie weer veilig is, ook bij je thuis.

Mail je vraag naar: info@ecloenen.nl

Of bel op werkdagen tussen 16.30-17.30 naar 06 1898 1819

Play Video
Earn-e

De leenwinkel

Luchtkwaliteit meten: Wil je zelf de luchtkwaliteit van je woning meten, twijfel je of je voldoende ventileert? De leenwinkel beschikt over enkele luchtkwaliteit monitoren waarmee je 2 weken eenvoudig thuis aan de slag kunt.  Daarna krijg je uitleg over de resultaten en tips hoe je de luchtkwaliteit in je woning kunt verbeteren.

Earn-e. In de leenwinkel kun je ook een energiemonitor, de Earn-e, lenen. Deze plug je eenvoudig in op je slimme meter. Hiermee kun je op ieder moment van de dag je energieverbruik bekijken. Zo krijg je meer inzicht in grote energieverbruikers maar ook op ‘sluipverbruik’.

Actie warmtebeeldfoto’s

Op een warmtebeeldfoto kun je zien op welke punten je woning veel warmte verliest. Wij leggen aan de hand van de foto’s uit  wat je zelf kunt doen met  tochtstrips, gordijnen en radiatorfolie om het warmteverlies te beperken. Woningbezitters kunnen zo ook zien hoe ze hun woning het beste kunnen isoleren.

TIPS EN TRUCS

Online voorlichtingsbijeenkomsten: 

– 7 februari: Uitleg van energierekening en hoe je hierop kunt besparen

– 9 februari: Zelf energiebesparende maatregelen nemen 

Aankomende evenementen

Ervaringen

De praktijk van aardgasvrij wonen

5/5
- Jeroen Scholten
Het Gelders Energieakkoord interviewde Jeroen Scholten, voorzitter van de Energie Coöperatie Loenen. Zijn huis is al 3 jaar van het gas af en dit bevalt hem uitstekend! Meer lezen..
neem contact op

Contactgegevens

U kunt Energie Coöperatie Loenen bereiken via onderstaande contactgegevens.

Correspondentieadres

Slatsdijk 12, 7371EC Loenen

E-mailadres

info@ecloenen.nl

contactinformatie

Contactformulier coöperatie