RREW Regeling Reductie Energieverbruik woningen

Aan de slag met energie besparen!

Zie je de energierekening oplopen? Hoogste tijd om in actie te komen! Ook met kleine maatregelen kun je energie besparen. 

Wil je weten hoe? De Energie Coöperatie Loenen staat klaar om je te helpen. Lees hier welke acties er lopen en hoe je daar gebruik van kunt maken.

Acties

Doe mee... bespaar energie en geld!

Gezamenlijke acties met DeA

Zonnepanelenactie Gemeente Apeldoorn en LEN

Door zelf energie op te wekken kun je flink besparen op je energierekening. In samenwerking met de gemeente Apeldoorn biedt Regionaal Energieloket je ondersteuning bij het verduurzamen van jouw woning. Inwoners van Loenen kunnen met vragen over de regeling van Loenen Energie Neutraal (LEN) terecht op loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal

Gratis Duurzaam Doeboek met praktische tips

Ga zelf aan de slag. Maak uw huis energiezuiniger en bespaar op uw energierekening. In het Doeboek leer je stapsgewijs wat je kunt doen om je huis duurzamer te maken.  Wil het Duurzaam Doeboek mail naar info@loenenenergie.nl.

ZELF AAN DE SLAG
Play Video

Energie hulp

Wil je onafhankelijk advies over energie besparen of heb je hulp nodig bij het bestellen of installeren van energiebesparende maatregelen? Wij helpen je graag! Geheel gratis! Via de leenwinkel kun je ook een gesprek met een gratis energie-concierge of energie-coach maken om jouw specifieke situatie te bespreken. Dit kan telefonisch, online of bij je thuis.

Mail je vraag naar: info@ecloenen.nl

De leenwinkel

Luchtkwaliteit meten: Wil je zelf de luchtkwaliteit van je woning meten, twijfel je of je voldoende ventileert? De leenwinkel beschikt over enkele luchtkwaliteit monitoren waarmee je 2 weken eenvoudig thuis aan de slag kunt.  Daarna krijg je uitleg over de resultaten en tips hoe je de luchtkwaliteit in je woning kunt verbeteren.

Earn-e. In de leenwinkel kun je ook een energiemonitor, de Earn-e, lenen. Deze plug je eenvoudig in op je slimme meter. Hiermee kun je op ieder moment van de dag je energieverbruik bekijken. Zo krijg je meer inzicht in grote energieverbruikers maar ook op ‘sluipverbruik’.

Warmtebeeldcamera: Op een warmtebeeldfoto kun je zien op welke punten je woning veel warmte verliest. Wij leggen aan de hand van de foto’s uit  wat je zelf kunt doen met  tochtstrips, gordijnen en radiatorfolie om het warmteverlies te beperken. Woningbezitters kunnen zo ook zien hoe ze hun woning het beste kunnen isoleren.

Earn-e

Ervaringen

De praktijk van aardgasvrij wonen

5/5
- Jeroen Scholten
Het Gelders Energieakkoord interviewde Jeroen Scholten, voorzitter van de Energie Coöperatie Loenen. Zijn huis is al 3 jaar van het gas af en dit bevalt hem uitstekend! Meer lezen..
neem contact op

Contactgegevens

U kunt Energie Coöperatie Loenen bereiken via onderstaande contactgegevens.

Correspondentieadres

Slatsdijk 12, 7371EC Loenen

E-mailadres

info@ecloenen.nl

contactinformatie

Contactformulier coöperatie

Wist u dat u 5-10% (met uitschieters tot 30%)
kunt besparen door uw CV goed in te regelen? Veel verwarmingsinstallaties in
Nederland zijn niet goed ingeregeld. Door de installatie waterzijdig in te
regelen kan de verwarmingsinstallatie efficiënter verwarmen. Waterzijdig
inregelen is een eenmalige handeling waarmee men de ketel inregelt. Vaak staat
de aanvoertemperatuur onnodig hoog ingesteld. Vraag uw installateur hier naar
bij de volgende controle. Uw gasrekening vormt meestal het grootste deel van uw
energierekening en optimaal inregelen is dus snel terugverdiend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik wil graag zelf aan de slag!

Ik wil graag hulp van een energiecoach!

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.