Jubilea Energie Coöperatie Loenen en LEN bij Zwembad Loenen

Jubilea Energie Coöperatie Loenen en LEN bij Zwembad Loenen

Op zaterdag 25 mei vieren de Energie Coöperatie Loenen (ECL) en Loenen Energie Neutraal (LEN) gezamenlijk hun jubilea. Dit gebeurt in en rondom het Zwembad Loenen dat op die dag de nieuwe zonnepanelen in gebruik stelt.  

Bij het zwembad wordt een duurzaamheidsmarkt gehouden en voor de hoogste klassen van de basisschool zijn er allerlei spelletjes in en rondom het bad. Wethouder Danny Huizer verricht de openingshandeling van de nieuwe zonne-installatie van het zwembad.

Zwembad

Het Loenense Zwembad Molen-Allee heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1932. Sindsdien is er veel  verbeterd en uitgebreid aan het Loenense bad. In 1985 werd het bad vernieuwd. Dit jaar wordt het zwembad weer een stukje verder verduurzaamd door de plaatsing van zonnepanelen. Dit met behulp van LEN.

Loenen Energie Neutraal

Loenen Energie Neutraal (LEN) viert de 25ste mei haar 10-jarig bestaan. In die tijd is er met de leningen en subsidies van LEN door de inwoners van Loenen veel geïnvesteerd in de verduurzaming van hun woning.

Energie Coöperatie Loenen

De coöperatie heeft in de 5 jaar dat zij bestaat het  Zonnedak Thomassen gerealiseerd en verschillende energiecoaches opgeleid om inwoners van Loenen te helpen bij het verder verduurzamen van hun woning.

Programma:

13.00 – 17.00 uur: Duurzaamheidsmarkt.

Dit is een geweldige kans voor bezoekers om meer te leren over duurzaamheid, nieuwe producten te ontdekken en ideeën uit te wisselen.

14.00 – 16.00 uur: Spelletjes voor kinderen.

Tijdens deze periode zullen er verschillende leuke spelletjes voor kinderen zijn. Ook is er een stormbaan en een luchtkussen.

17.00 uur: Openingshandeling door de wethouder.

De wethouder zal een toespraak houden en de officiële openingshandeling verrichten.

18.30 uur: Avondprogramma.

Dit programma is speciaal voor leden van de Energie coöperatie, deelnemers van Loenen Energie Neutraal, vrijwilligers en andere genodigden. Een bekende DJ uit Loenen zal voor de muzikale ondersteuning zorgen.

22.00 uur: Einde van het evenement.

We hopen dat iedereen een informatieve en plezierige dag heeft gehad!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek

Jubilea Energie Coöperatie Loenen en LEN bij Zwembad Loenen

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.