Loenen kleurt groen op Vrijdag 7 Oktober – wie, wat, hoe en waar !

Loenen kleurt groen op Vrijdag 7 Oktober – wie, wat, hoe en waar !

Vrijdag 7 oktober is het zover en vangt de Loenense Energie Dag aan. Het wie-wat-hoe-waar in een notendop!

Voor de basisschool jeugd:

  • Van 12.45-14.45 uur vindt een actieve spel- en doemiddag met een duurzaam tintje plaats in het Lonapark (in de Brink bij slecht weer). De bovenbouw leerlingen (groepen 5-8) van beide Loenense basisscholen nemen allen deel aan het activiteiten programma onder begeleiding van de leerkrachten, onder schooltijd. De onderbouw kinderen (groepen 1-4) zijn van harte welkom om onder begeleiding van hun ouders/begeleiders ook mee te doen aan de diverse activiteiten in het Lonapark.
  • Om 15.30 uur is de tentoonstelling ‘Mijn Beste Energie Idee’ in de Brink geopend en aansluitend vindt er een prijsuitreiking plaats met leuke prijzen. Alle kinderen (individueel, in groeps/klas/team verband) zijn uitgedaagd om een idee te verzinnen om Loenen Energie Neutraal te krijgen. Knutsels, tekeningen en bouwwerken mogen worden aangeleverd op woensdag 5 en donderdag 6 oktober tussen 19-20 uur in de Brink. Kinderen, ouders, grootouders, vrienden en familie zijn van harte welkom om op vrijdag de ideeën te komen bewonderen.

 Voor de volwassenen van Loenen:

  • Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in de Brink waar we voor u zowel een aansprekend & informatief als gezellig & muzikaal programma in petto hebben.
  • Om 19.30 uur vangt de informatieve bijeenkomst aan en kunt  u interessante presentaties verwachten van sprekers met lokale en internationale ervaringen. Met onderwerpen zoals duurzame energie, de Loenense bossen en hoe u het milieu en uw eigen portemonnee kunt sparen!
  • En duurzaamheid gaan we vieren met aandacht voor het 1.000e paneel, die door wethouder Sandmann wordt  uitgereikt, het Beste Energie Idee van Loenen, de Redboy trofee en …
  • …een flinke dosis live muziek vanaf 21.00 uur bij Spritshz!

Wij, Loenen Energie Neutraal, de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen, Dorpsraad, Lomivé, de Brink, Spritshz en Scouting Valeouwe Loenen kijken uit naar uw komst!

Werkgroep Energie Dag 2016

Deel dit bericht:

Zoek

Loenen kleurt groen op Vrijdag 7 Oktober – wie, wat, hoe en waar !

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.