100 Loenenaren maakten al gebruik van een energiecoach

100 Loenenaren maakten al gebruik van een energiecoach

energie besparen woning

Deze week bereikten de energiecoaches van de Energie Coöperatie Loenen een mijlpaal met de 100ste aanvraag voor een coachgesprek. Het afgelopen jaar zijn vele Loenenaren met het advies van de energiecoaches aan de slag gegaan om hun huis te verduurzamen om zo geld te besparen op hun energierekening.

Wat doet een energiecoach?

De energiecoach komt als u dat wilt bij u thuis langs om samen met u te kijken waar u energie kunt besparen. Met behulp van een warmtebeeldcamera kunt u zien op welke plaatsen uw huis warmte verliest en waar extra isolatie of andere maatregelen nodig zijn. De coach denkt ook met u mee hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Hebt u tips nodig om energie te besparen of wilt u een warmtebeeldcamera lenen, stuur dan een mailtje naar info@ecloenen.nl . Wij helpen u graag. Als u lid bent van de Energie Coöperatief is het advies gratis, aan niet-leden vragen wij een vergoeding van 20 euro.

Deel dit bericht:

Zoek

100 Loenenaren maakten al gebruik van een energiecoach

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.