Veel interesse voor het slim laden van de auto

Veel interesse voor het slim laden van de auto

informatiebijeenkomst slim laden

Op 23 oktober 2023 heeft ECL een avond over slimladen georganiseerd voor eigenaren van elektrische auto’s (EV). Daar kwamen zo’n 35 mensen op af (foto). Tijdens de bijeenkomst er is veel informatie uitgewisseld.

TNO heeft verteld over de bereidheid van mensen om slim danwel bewust met de beperkte capaciteit van het elektriciteitsnetwerk om te gaan.

Op basis van een presentatie van de Hogeschool van Amsterdam heeft ECL en overzicht gegeven van de technische mogelijkheden, gepolst hoe mensen er zelf over denken en hebben een aantal gebruikers hun ervaringen gedeeld. De antwoorden op de vragen aan het publiek zijn als een aparte presentatie toegevoegd. Tot slot heeft Groendus als ontwikkelaar van DE-centrale Loenen aangegeven hoe het Loenense platform kan helpen met slimladen.

Conclusie van de avond was dat er veel interesse is, mogelijkheden zijn en voordeel te behalen valt door slim om te gaan met het laden van de auto.

De presentaties zijn hieronder te vinden:

Hogeschool-Amsterdam

Energie Coöperatie Loenen

Groendus over EMS gestuurd laden

TNO bereidheid tot slim omgaan met beperkte capaciteit elektriciteitsnetwerk

Uitslag Mentimeter

 

 

 

Deel dit bericht:

Zoek

Veel interesse voor het slim laden van de auto

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.