LEN bereikt maximale bestedingsruimte

LEN bereikt maximale bestedingsruimte

Als gevolg van de enorme belangstelling voor LEN, hebben wij de grens van onze bestedingsruimte voor dit jaar bereikt. De laatste aanvragen van een aantal particuliere, publieke en MKB projecten zijn nu nog in behandeling. Wij zijn bezig om budgetuitbreiding te krijgen van de EU, maar dat laat nog op zich wachten. Wij hopen eind november meer zicht hierop te krijgen. In juli 2015 hebben we in ieder geval weer ruimte vanuit het Loenens Energie Fonds van waaruit wij nieuwe duurzame energie projecten kunnen subsidiëren.  

Wat betekent dit voor u?

U kunt zich nog steeds aanmelden voor zowel de isolatie als de zonnepanelenacties. Nieuwe aanmeldingen zoals die van u worden op een wachtlijst geplaatst en, zodra er weer ruimte is, worden deze in volgorde van binnenkomst behandeld. In het gunstigste geval is dat dit jaar nog, in het ongunstigste geval wordt het volgend jaar zomer als het Loenens Energie Fonds actueel wordt. 

Mocht u hierover vragen hebben, laat het ons weten via het contactformulier.

Deel dit bericht:

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.