Loenen Energie Neutraal helpt eerste zonnepanelen installeren

Loenen Energie Neutraal helpt eerste zonnepanelen installeren

Afgelopen week zijn de eerste overeenkomsten ondertekend met de deelnemers van de zonnepanelen actie. Henk van den Beld is de eerste deelnemer die de overeenkomst heeft ondertekend, op het dak van zijn schuur zijn afgelopen week 12 zonnepanelen geïnstalleerd door installatiebedrijf Slief Loenen. Deze panelen zullen jaarlijks gemiddeld 2500 kWh gaan opleveren. Genoeg voor het grootste deel van het jaarlijks verbruik.

De stichting Loenen Energie Neutraal (LEN) komt voort uit de wedstrijd Energieke dorpen waarmee Loenen in 2013 een EU subsidie van € 200.000 heeft gewonnen om het dorp te verduurzamen. LEN heeft voor de bewoners van Loenen een aantrekkelijk regeling voor investeringen in isoleren
en het opwekken van duurzame energie gemaakt en het Loenens Energie Fonds opgericht.
Maandag 30 Juni is er van 19:00 tot 21:30 een informatiebijeenkomst in verenigingsgebouw “de Brink” over de unieke subsidie-mogelijkheden voor de bewoners van Loenen.

Meer informatie op www.loenenenergie.nl

Deel dit bericht:

Zoek

Loenen Energie Neutraal helpt eerste zonnepanelen installeren

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.