Nieuwsbrief CVVP project november

Nieuwsbrief CVVP project november

NIEUWSBRIEF 2: DE VIRTUELE ENERGIECENTRALE GAAT VAN START!

Voor iedere geïnteresseerde Loenenaren, dus niet alleen de ruim 80 deelnemers die al eerdere onze workshops bezochten, organiseren we op maandag 2 december en dinsdag 10 december 2019, een kick-off bijeenkomst. Tijdens deze avond (van 19.30 tot 21.00 uur) wordt het project nog een keer toegelicht. Iedereen die zich dan definitief aanmeldt als deelnemer, krijgt gratis een zogenaamde EARNE. Dat is een slim apparaatje (waarde 30 euro) met app waarmee je op eenvoudige wijze inzicht krijgt in je elektriciteitsverbruik en het idee achter de virtuele energiecentrale!

Ons doel is om minimaal 100 deelnemers in Loenen te werven, dus hoort en zegt het voort !
In september hebben wij je in de nieuwsbrief geïnformeerd over de voortgang van de virtuele energiecentrale ook wel cVPP genoemd. De aanbesteding voor het Energie Management Systeem, het hart van de centrale, liep toen nog. Inmiddels is na een zorgvuldig proces het bedrijf ICT Automatisering B.V., uitgekozen om het systeem te bouwen en in te voeren. We gaan dus nu écht van start!

Bekijk hier de volledige: cVPP nieuwsbrief november 2019

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.