Praat mee over een duurzame energievoorziening in Loenen!

Praat mee over een duurzame energievoorziening in Loenen!

Denk en deel mee in het nieuwe Loenense EU project “de Virtuele Energiecentrale”.

Zoals u wellicht hebt gehoord, loopt er in Loenen een nieuw EU-project om ons dorp verder te verduurzamen. Dit project richt zich niet alleen op het stimuleren van zonne-energie (PV), maar ook op het beter afstemmen van het aanbod en de vraag naar duurzame energie.
In dit nieuwe EU-project is een belangrijke rol voor de inwoners van Loenen weggelegd. Er moet een systeem worden ontworpen dat het mogelijk maakt vraag en aanbod van elektriciteit beter op elkaar af te stemmen. Hierbij hebben we uw hulp nodig.

In de workshop kunt u zich uitspreken over wat u belangrijk vindt in de verdere verduurzaming van Loenen. Geld speelt natuurlijk een belang- rijke rol, maar daarnaast zijn ook milieu, klimaat, onderlinge samen- werking, zelfvoorzienendheid en zelfs ‘energie-ondernemerschap’
mogelijke factoren om rekening mee te houden.

De workshops vinden plaats op 07 maart, 12 maart, 26 maart en 1 april in Loenen, onder leiding van de Wageningen Universiteit. In spelvorm maakt u telkens keuzes over de verduurzaming van Loenen. Aan het eind komt daar het meest gewenste energiesysteem voor Loenen uit.

Iedereen is van harte welkom! Graag zien we zowel mannen als vrouw-en in de workshop, om een goed gemengd beeld te kunnen krijgen. Technische kennis is voor de workshop niet vereist.

Geïnteresseerden wordt verzocht zich van tevoren aan te melden via een mailtje naar projectondersteuning@duurzaamloenen.nl en daarbij aan te geven op welke dag men wenst deel te nemen.
Wij hopen u op een van de komende workshops te mogen begroeten. Inloop zal zijn vanaf 19:00, maar we beginnen om 19:30!

Meer informatie over data en locatie van deze workshop →

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek

Praat mee over een duurzame energievoorziening in Loenen!

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.