Webinar over DE-centrale Loenen op 15 januari 2024 19.30 uur

Webinar over DE-centrale Loenen op 15 januari 2024 19.30 uur

cvvp, virtuele powerplant, loenen centrale, de centrale loenen

Al bijna 150 huishoudens zijn aangesloten op DE-centrale Loenen. Deelnemers zien real-time het elektriciteits- en gasverbruik van hun eigen huis, maar ook van de totale groep. Een deel kan ook zijn eigen zonnepanelen uitlezen en zien hoeveel er nu eigenlijk meteen verbruikt wordt en hoeveel gesaldeerd.

Er kan slim(mer) met energieprijzen worden omgegaan door hoge prijzen te vermijden en juist bij lage prijzen (of eigen zon-opwek) meer te gebruiken. Vijftien deelnemers hebben inmiddels een thuisbatterij geplaatst om nog flexibeler met energie om te kunnen gaan.

Naast de Loenense groep gaat binnenkort  ook een groep van 30 huishoudens van de energiecoöperatie in Heeten hun energie in dit systeem managen. En ook vanuit andere dorpen en wijken is veel interesse, vanwege de toenemende problemen op het elektriciteitsnetwerk.

Daarom organiseert Energie Coöperatie Loenen op 15 januari een avond-webinar van 19.30 tot 21.00 uur over het Loenense Energiemanagement systeem DE-centrale Loenen en wat je daar allemaal mee kan. Bent u deelnemer, of overweegt u deelnemer te worden, meld u dan aan via: info@ecloenen.nl Meer info: https://loenenenergie.nl/de-centrale/

De link naar het webinar

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek

Webinar over DE-centrale Loenen op 15 januari 2024 19.30 uur

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.