Workshop energiemodel van de toekomst

Workshop energiemodel van de toekomst

Workshop 5 juni 2023, locatie De Brink, van 19.30 tot 21.00 uur.

Ben je  benieuwd wat jouw individuele rol kan zijn  in de plannen van de gemeente naar energiezelfvoorziening? Ben je geïnteresseerd in de projecten van de Energiecoöperatie Loenen? Wil je meedenken en meedoen in de toekomstplannen van de Energiecoöperatie?

Als deze vragen tot je verbeelding spreken, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar de rol die een model van de Energiecoöperatie zou kunnen spelen in de besluitvorming, dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop “Modelleren van het energiesysteem Loenen” georganiseerd door masterstudent van de TU Eindhoven, Ariadne Rentería Castañeda.

 De workshop is bedoeld om je als inwoner van Loenen te betrekken bij de toekomstige projecten van de Energiecoöperatie. De onderwerpen waarop de workshop zich zal richten zijn de mogelijkheden, zorgen, vragen en behoeften om de volgende stappen te zetten naar een energiezelfvoorzienend dorp en hoe een model van het dorp kan helpen bij het besluitvormingsproces. Een sneak peak van het model is te zien in onderstaande afbeelding 😉.

De deuren van De Brink dorpshuis gaan op 5 juni om 19:00 uur open, maar de workshop zelf begint om 19:30 uur en deze duurt 1,5 uur.

NB: Dit evenement zal in het Engels worden gehouden.

Deel dit bericht:

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.