Cadeaubon gemeente Apeldoorn helpt huurders met energie besparen

Cadeaubon gemeente Apeldoorn helpt huurders met energie besparen

De gemeente Apeldoorn gaat huurders in de dorpen helpen met energie besparen. Binnenkort valt bij alle huurders een brief met een cadeaubon van € 50,- in de brievenbus. Mevrouw Van der Velden en haar partner de heer Nijhof uit Loenen namen onlangs de eerste bon in ontvangst.

Met die bon kunnen zij online, of bij een aangesloten bouwmarkt, ter waarde van 50 euro energiebesparende producten aanschaffen zoals ledlampen, radiatorfolie of tochtstrips. In de brief en op de bon staat precies uitgelegd hoe het werkt. Wees er snel bij, want op=op!

Mevrouw Te Velde is al bezig met besparingen om de energiekosten te drukken. Zo verving zij al veel gewone lampen door Ledverlichting. Ze doet ook bewust zoveel mogelijk in het weekend  de was omdat dan het elektriciteitstarief lager is. De bon zal waarschijnlijk worden gebruikt om nog meer lampen te vervangen door LED. ‘Ik moet even kijken hoeveel ik er kan aanschaffen.’

Andere activiteiten

De cadeaubon is één van de activiteiten. Begin 2022 krijgen bewoners ook het speciale Duurzaam Doeboek met praktische tips over duurzaam wonen.

Webinars

Verder verzorgt de Energie Coöperatie Loenen online bijeenkomsten over energie besparen en duurzaam leven. Meer informatie hierover is te vinden op www.loenenenergie.nl.

Wil je meer handige tips dan kun je ook terecht op www.EnergiekApeldoorn.nl/jouwhuistoekomstklaar.

Samenwerking

Dit initiatief is een samenwerking van o.a. Gemeente Apeldoorn, Energiecooperatie deA, het Regionaal Energieloket, Energie Coöperatie Loenen en woningcorporatie Veluwonen.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek

Cadeaubon gemeente Apeldoorn helpt huurders met energie besparen

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.