Zonnepanelenactie: makkelijk en milieuvriendelijk zelf stroom opwekken

Zonnepanelenactie: makkelijk en milieuvriendelijk zelf stroom opwekken

Door zelf energie op te wekken kun je flink besparen op je energierekening. In samenwerking met de gemeente Apeldoorn bieden Regionaal Energieloket en LEN je ondersteuning bij het verduurzamen van je huis.

Onafhankelijke technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben een kwalitatief aanbod van zonnepanelen geselecteerd. De installatie van deze panelen wordt verzorgd door lokale installateurs met veel ervaring en de juiste certificeringen.

Voordelen:

✓           Kwaliteit: De zonnepanelen die voor deze actie zijn geselecteerd zijn van goede kwaliteit, met een hoog rendement en goede garanties.

✓           Scherpe prijs: Via de actie worden binnen een klein gebied veel zonnepanelen geïnstalleerd. Hierdoor kunnen de installateurs het werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een scherpe prijs.

✓           Maatwerk: Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen.

Zo werkt de zonnepanelenactie:

1.           Inschrijven: Ga naar regionaalenergieloket.nl/acties of naar https://loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal/

2.           Woningopname: De installateur bekijkt uw woning en bepaalt met u het aantal zonnepanelen. De woningopname vindt mogelijk online plaats. Dit hoort u vooraf via e-mail.

3.           Persoonlijke offerte: U ontvangt een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u de zonnepanelen wilt laten installeren.

4.           Installatie: Gefeliciteerd! U kunt nu genieten van uw eigen opgewekte zonne-energie.

Heb je vragen? Bel of mail gerust!

Heb je nog vragen over de zonnepanelenactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110. Meer weten over de regelingen van Loenen Energie neutraal? Ga naar loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal en bekijk de subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek

Zonnepanelenactie: makkelijk en milieuvriendelijk zelf stroom opwekken

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.