De Blauwdruk: The Loenen Way For Energy Transition

De Blauwdruk: The Loenen Way For Energy Transition

In deze blauwdruk wordt beschreven hoe in Loenen,  vanuit een door de gemeente Apeldoorn gestarte

wedstrijd een burgerinitiatief op gang is gekomen om energietransitie in Loenen bottom-up te realiseren. Apeldoorn beoogde met de wedstrijd een van de dorpen of kernen versneld stappen te laten zetten richting energieneutraliteit. Dit rapport gaat in op het proces waarlangs het plan (het wat) is omgezet in een succesvol project (het hoe). Aandacht gaat daarbij vooral uit naar de processtappen, kritieke succesfactoren en kopieerbaarheid naar andere dorpen en wijken.

Dit document geeft inzicht in zowel de weg tot het succes van dit project als de obstakels die overwonnen moeten worden. Via deze link is het document te downloaden (Download)

Mocht u vragen hebben over LEN en het proces wat is doorlopen of bestaat er behoefte om te brainstormen over een zelfde initiatief voor uw dorp of wijk, laat het ons weten via: loenen.energie@gmail.com 

Deel dit bericht:

Zoek

De Blauwdruk: The Loenen Way For Energy Transition

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.