Energiecoaches gezocht

Energiecoaches gezocht

De Energie Coöperatie Loenen is op zoek naar energiecoaches die bewoners kunnen motiveren en stimuleren om stappen te nemen om energie te besparen. Ben je een of twee dagdelen per week beschikbaar, wil je wat bijleren over energiebesparing en een bescheiden vergoeding per jaar ontvangen voor je inzet in de verduurzaming van Loenen?

Dan ben jij misschien wel een van onze nieuwe energiecoaches.

Wat ga je doen?

Als energiecoach kom je bij de mensen thuis, bespreekt met hen hun woonwensen en verzamelt gegevens over het woning- en energiegebruik. Je geeft je bevindingen weer in een kort rapport, dat kan dienen als uitgangspunt voor het verder verduurzamen van de woning.

Verder informeer je de bewoners over mogelijkheden om energiebesparende maatregelen te treffen of het zelf opwekken van energie. Je wijst ze desgewenst de weg naar een professionele adviseur of goede uitvoerders.

We gaan je natuurlijk helpen en klaarstomen om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Je krijgt een training en we verwachten nadat je die hebt afgerond dat je daarna, in ieder geval een jaar, als energiecoach voor onze coöperatie inzetbaar bent. Gedurende de periode dat je voor ons aan het werk bent, word je begeleid door een professional. Als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersvergoeding. De eerstvolgende training start in september.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via paulvanderkooy@loenenenergie, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.