Geslaagde informatie markt zonnepanelen in Loenen

Geslaagde informatie markt zonnepanelen in Loenen

Op dinsdag 13 mei j.l. hebben de duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) en Loenen Energie Neutraal (LEN) gezamenlijk een informatieavond over zonnepanelen georganiseerd in Loenen. Er was een hoge opkomst met veel serieuze belangstelling voor de informatie die werd geboden over de panelen, de opbrengst, montage en subsidiemogelijkheden, met het speciaal voor Loenenaren opgezette energiefonds. Na afloop was er een informatiemarkt van gerenommeerde installateurs uit de omgeving van Loenen.

LEN is een stichting die beoogt om op termijn Loenen energie-neutraal te maken. Loenen Energie Neutraal (LEN) komt voort uit de wedstrijd Energieke dorpen waarmee in 2013 Loenen een EU subsidie van € 200.000 heeft gewonnen om het dorp te verduurzamen. Met dat geld wil LEN de komende jaren Loenenaren helpen te investeren in projecten op het gebied van energiebesparing en het opwekken van duurzame energie.

Mocht u deze avond gemist hebben, dan kunt u informatie terugvinden op www.de-a.nl en op www.loenenenergie.nl. Heeft u interesse in het plaatsen van zonnepanelen en wilt u gebruik maken van de subsidiemogelijkheden via Loenen Energie Neutraal, meldt u zich aan via het contactformulier op onze website.

Vanwege de hoge opkomst zal in Juni een tweede avond georganiseerd worden voor degenen die er op 13 mei niet bij konden zijn. Details hierover worden nog nader en tijdig bekend gemaakt.

Over Loenen Energie Neutraal
De stichting Loenen Energie Neutraal (LEN) komt voort uit de wedstrijd Energieke dorpen waarmee in 2013 Loenen een EU subsidie van € 200.000 heeft gewonnen om het dorp te verduurzamen. LEN heeft voor de bewoners van Loenen een aantrekkelijk regeling voor investeringen in isoleren en het opwekken van duurzame energie gemaakt en het Loenens Energie Fonds opgericht. LEN heeft als stip op de horizon dat Loenen op termijn in staat is om zelf te voorzien in haar energie behoefte. 

Meer informatie op www.loenenenergie.nl

Deel dit bericht:

Zoek

Geslaagde informatie markt zonnepanelen in Loenen

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.