Informatie avond 18 April voor Loenenaren: Van het aardgas af, wat betekent dat voor u?

Informatie avond 18 April voor Loenenaren: Van het aardgas af, wat betekent dat voor u?

U zult het vast al hebben gelezen de aardgas kraan gaat definitief dicht. De overheid heeft hiertoe recent besloten dat we straks geen aardgas meer kunnen gebruiken. Dit zat er al aan te komen, maar de aardbevingen in Groningen hebben dat proces flink in versnelling gebracht. De Provincie

Gelderland wil dit zelfs al per 2035 gerealiseerd hebben. Dat klinkt ver weg, maar is het niet!

Bijna 95% van de bevolking gebruikt aardgas voor verwarming, warm tapwater en koken. Hoe moet dat straks zonder aardgas? Gaat iedereen dat voor zichzelf oplossen? Komt er een oplossing van de overheid, of kunnen we dit als dorp zelf en gezamenlijk oppakken, en daarmee ook het beste eruit halen?

Loenen Energie Neutraal (LEN) organiseert een informatieavond voor alle inwoners van Loenen op 18 April om 19.30 uur in Ontmoetingscentrum De Bruisbeek, Loenerdrift 80 in Loenen. Meldt u zich aan bij loenenenergie@gmail.com.

Wethouder Sandmann van de gemeente Apeldoorn geeft een toelichting op hoe de overheid de toekomst van de energievoorziening voorziet. Loenen Energie Neutraal presenteert de mogelijkheden om aardgas-loos verder te kunnen voor u als voor het dorp als geheel. U kunt op deze avond aangeven wat u belangrijk vindt en natuurlijk vragen stellen.

Deze avond is van belang voor iedere Loenenaar (huurder of huiseigenaar), die graag beter wil weten wat er allemaal op ons af komt qua kosten en techniek, en zich daar zo goed mogelijk op wil voorbereiden.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek

Informatie avond 18 April voor Loenenaren: Van het aardgas af, wat betekent dat voor u?

Laatste berichten

Loenen Energie maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.