Hulp bij energiebesparing

energiebesparing

Hulp bij energiebesparing

Energie besparen is belangrijk voor het milieu én levert je ook een lagere energierekening op. De gemeente Apeldoorn gaat samen met Veluwonen en de Energie Coöperatie Loenen inwoners helpen met energiebesparing in hun huis.

Vanaf het najaar starten er verschillende acties voor woningeigenaren en huurders van Veluwonen. De huurders komen in aanmerking voor een cadeaubon. Hiermee kunnen ze zaken als tochtstrippen, radiatorfolie, ledlampen en andere energiebesparende producten aanschaffen. Woningeigenaren hebben deze cadeaubonnen vorig jaar gehad.

Energiecoaches en mensen die hun huis al hebben verduurzaamd, geven advies over energiebesparing. Daarnaast kunnen woningeigenaren gebruik maken van een gezamenlijke inkoop van zonnepanelen door de gemeente Apeldoorn. Je kunt daarbij ook de zonnepanelen-regeling van Loenen Energie Neutraal gebruiken.

Vanaf het najaar organiseert ECL een aantal webinars waar inwoners informatie kunnen krijgen over bijvoorbeeld isolatie, ventilatie en warmtepompen. Hiervoor wordt samenwerking gezocht met lokale MKB-bedrijven in de bouw- en installatietechniek.

Let op Nieuws Uut Loenen en deze website voor meer informatie. Je vindt slimme besparingstips op www.energiekapeldoorn.nl/jouwhuistoekomstklaar!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *